1. Urbanities
  2. Life guide

Το E-EDGE κλείνει 10 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με νέους κύκλους μαθημάτων και διακεκριμένους επαγγελματίες

Το πρώτο «ατελιέ» τέχνης και γνώσης στην Ελλάδα που ξεκίνησε να λειτουργεί εξ' ολοκλήρου στο διαδίκτυο!


Οι άνθρωποι του διαδικτυακού εργαστηρίου, E-EDGE, γιορτάζουν μια δεκαετία ως οι πρωτοπόροι στο χώρο της εκπαίδευσης στο διαδίκτυο αναφορικά με την γραφή και την εικόνα, μια δεκαετία διακριτικής παρουσίας, ως ένα «ατελιέ» τέχνης και γνώσης, διατηρώντας σταθερά οικονομικές τιμές για όλους και πάντα με συνέπεια στη φιλοσοφία μας για Διάδραση - Εκπαίδευση - Χωρίς σύνορα.


Το e-EDGE δεν είναι απλά ένας ακόμη χώρος για μαθήματα στο διαδίκτυο. Αν έχεις τη διάθεση για δημιουργία και πάθος για αυτό που θέλεις να κάνεις, θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, παρέχοντας σου τις απαιτούμενες γνώσεις και τεχνικές, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις και να πετύχεις στον χώρο που επιθυμείς να δραστηριοποιηθείς.
Νέοι κύκλοι μαθημάτων & διακεκριμένοι επαγγελματίες


Μαθήματα: Βασικοί Κύκλοι: Δημιουργική Γραφή |Σενάριο | Διήγημα και Παιδικό Βιβλίο | Ψηφιακό Μοντάζ | Εικονοληψία | Φωτογραφία | Δημοσιογραφία.


Νέοι κύκλοι μαθημάτων: Αρχαίο Θέατρο Adaptation:Κινηματογραφική Διασκευή | Υποκριτική: Actors on Camera | Σκηνοθεσία: Εργαλεία του Κινηματογραφιστή | Μοντάζ στην Τηλεόραση | Μουσική Τεχνολογία.


Με τη νέα σεζόν τα μαθήματα Σενάριο | Υποκριτική (Actor on Cam) | Μοντάζ θα πραγματοποιούνται και στα Αγγλικά!


Γνωριμία με το e-EDGE: 10 Χρόνια δημιουργίας!

Το e-EDGE ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011. " Σκοπός" η προβολή της αξίας του γραπτού λόγου και της εικόνας ως έργο και ως δημιουργία. "Μέσο" η διάδραση και ο εναλλακτικός τρόπος εκμάθησης. Το e-EDGE δίνει έμφαση στις βασικές αρχές γραφής - αφήγησης, όπως και στις τεχνικές που μπορεί κάποιος να συστηματοποιήσει κατά τη διάρκεια εξερεύνησης των μυστικών τους, εστιάζει στην πρακτική τους εφαρμογή και τον πειραματισμό και "στοχεύει" σε θέματα και προβληματισμούς που μπορεί να προκύψουν στην πορεία.Τι λένε οι δημιουργοί


«Στο e-EDGE πιστεύουμε στον μεταμορφωτικό ρόλο των δημιουργικών σπουδών και στη δυναμική τους για την κοινωνία σε σύνολο. Μέσα από την ατομική προσοχή που δίνουμε σε όλους τους εκπαιδευόμενους και την ευελιξία του 24.7 προσπαθούμε να ενδυναμώσουμε όλους τους συμμετέχοντες στην ομάδα του e-EDGE, ώστε ο κάθε ένας ξεχωριστά και με σεβασμό να φτάσει το στόχο του».


Βάγια Δανιηλίδου

Σεναριογράφος / Σκηνοθέτης / Παραγωγός.


Κωνσταντίνος Τοπάλης

Μοντέρ / Σκηνοθέτης / Διευθ. Φωτογραφίας.


Διάδραση και Επιμόρφωση: Μηδενίζουμε τις αποστάσεις!


Η μέθοδος λειτουργίας του e-EDGE είναι η εξ' αποστάσεως επιμόρφωση (e-learning), μηδενίζοντας την "απόσταση" και λύνοντας την "υποχρεωτική" παρουσία σε συγκεκριμένο χώρο. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο, όπου κι αν βρίσκεται, να λάβει μέρος στο εργαστήρι χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό. Οι αίθουσες του e-EDGE είναι διαδραστικοί χώροι με προσωπική επικοινωνία μεταξύ των συμμετεχόντων και του εργαστηρίου, με τα μαθήματα - webinars να αναπτύσσονται μέσα από βασικές αρχές θεωρίας, ατομικές δραστηριότητες, προσωπικές ασκήσεις και σχολιασμούς στην "εικονική" τάξη, δίνοντας έμφαση στην πρακτική εξάσκηση και την τριβή με το αντικείμενο επιλογής.Τι λέει η ομάδα των επιμορφωτών


Τριαντάφυλλος Μποσταντζής / Αρχαίο Δράμα.

Η προσπάθεια ανασύστασης του παρελθόντος μοιάζει μια ουτοπική διαδικασία. Κι όμως... Ερευνώντας το αρχαίο δράμα ανακαλύπτεις πολύ περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου απ' όσα περίμενες. Μόνο στο e-EDGE!

Ανδρέας Σμάγαδης / Μουσική Τεχνολογία.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να σπουδάζεις την τέχνη, δηλ. κάτι που αγαπάς πραγματικά, από την άνεση του σπιτιού σου. Αυτό προσφέρει το e-EDGE εδώ και 10 χρόνια!

Δήμητρα Μακρή / Δημοσιογραφία.

Διαδικτυακό Εργαστήρι e-EDGE. Για να μην είναι ο ΤΥΠΟΣ ένας απλός τύπος. Για να μάθουμε το ΤΙ, το Που, το ΠΩΣ, το ΠΟΙΟΣ, το Πότε, το ΓΙΑΤΙ των ειδήσεων. 10 χρόνια e-EDGE. Διάδραση, Εκπαίδευση, Χωρίς Σύνορα.

Donna Berlin / Actor on Camera.

Στη δουλειά μου ως ηθοποιός και σκηνοθέτης κίνησης, προσπαθώ πάντα να συνδυάζω τον λόγο τόσο στη σκηνή όσο και σε μια ταινία. Η κίνηση σε μια ταινία είναι πολύ σημαντική για τους χαρακτήρες και την αφήγηση. Γιατί μπορείς να πεις πολλά, λέγοντας τίποτα.Πληροφορίες – Εγγραφές:

www.e-edge.gr

Instagram: e_edgegr

Trailer: www.youtube.com/watch?v=Cgrh53_jZ14

www.facebook.com/eedge.gr